Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Η Toshiba ανακοινώνει οικονομικά laptops


H Toshiba ανακοίνωσε νέα Satellite laptops βασισμένα στους νέους επεξεργαστές της Intel και της AMD


Οι φορητοί της σειράς ξεκινούν από $399 και περιλαμβάνουν τις σειρές Satellite L-series και C-series, οι οποίες αποτελούνται από mainstream laptops και θα έχουν οθόνες από 14 ίντσες μέχρι 17,3.

Η Toshiba δήλωσε ότι αυτοί οι υπολογιστές θα είναι πιο προσιτοί, λεπτότεροι και ελαφρότεροι από τα προηγούμενα συγκρίσιμα μοντέλα.

Τα μοντέλα C800 θα είναι τα φθηνότερα και θα ξεκινούν από $399, ενώ τα τρία μοντέλα της σειράς L800 θα κυμαίνονται από $449 έως $599. Τα μοντέλα αυτά θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του τρίτου τριμήνου του 2012, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Toshiba. Η καινούρια σειρά της Toshiba θα χρησιμοποιεί επεξεργαστές Intel Ivy Bridge και AMD Trinity.

Η Intel ισχυρίζεται πως τα τσιπ της θα έχουν μεγαλύτερη απόδοση από τα αντίστοιχα της AMD, ενώ απ’ την άλλη η AMD θα έχει χαμηλότερες τιμές για πιο προσιτούς υπολογιστές.

Η Toshiba ανακοίνωσε επίσης το Qosmio X875 και το Qosmio X875 3D που απευθύνονται σε enthusiast χρήστες και θα χρησιμοποιούν τους Ivy Bridge της Intel και την GeForce 670M της Nvidia. Τα παραπάνω μοντέλα θα στοιχίζουν περίπου $1,299 και θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του τρίτου τριμήνου


πηγή: plaisio.gr