Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Βρίσκεις το photoshop δύσκολο? 21 ελεύθερα προγράμματα επεξεργασίας εικόνων έτοιμα για σένα... | tech news and more...



Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και φωτογραφίας για τα windows. Διαθέτει ένα πολύ όμορφο, πρωτότυπο και φιλικό περιβάλλον εργασίας. Μια ενεργή και διαρκώς αναπτυσσόμενη online κοινότητα παρέχει υποστήριξη, βοηθήματα βήμα προς βήμα και πολλά πρόσθετα που μπορείτε να εγκαταστήσετε.


GIMP  Download Το Gimp αποτελεί ένα δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση έναντι άλλων εμπορικών εφαρμογών επεξεργασίας εικόνας, όπως το photoshop και το paintshop. Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών και εικόνας. Έχει πάρα πολλές δυνατότητες.
Photoscape  Download Ένα εξαιρετικό και εύκολο στη χρήση λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να ρετουσάρετε τις φωτογραφίες σας. Μερικές από τις λειτουργίες του ειναι η αλλαγή χρώματος και φωτεινότητας, η ισορροπία λευκού, η εικόνα με πλαίσια, το ψηφιδωτό, τα διάφορα φίλτρα, τα κόκκινα μάτια και άλλα.
Ashampoo Photo Commander  Download  Είναι μια εφαρμογή για την οργάνωση, επεξεργασία, διανομή και παρουσίαση φωτογραφικών συλλογών με επιπλέον ήχο και αναπαραγωγή βίντεο καθώς και δυνατότητες διαχείρισης. Περιλαμβάνονται όλα τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που χρειάζεστε. Βελτιώστε τις φωτογραφίες σας με ένα κλικ.
FotoSketcher  Download Είναι ένα ενδιαφέρον εργαλείο γραφικών που μπορεί να μετατρέψει ψηφιακές φωτογραφίες σε έργα τέχνης, μέσα σε δευτερόλεπτα. Μετατρέψτε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας σε εντυπωσιακούς πίνακες ζωγραφικής, σχέδια, ζωγραφιές, και πολλά ακόμα. Ένα πανίσχυρο πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες.

Serif PhotoPlus SE  Download Το Serif PhotoPlus SE είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να διορθώσετε και να ενισχύσετε ψηφιακές φωτογραφίες, να δημιουργήσετε όμορφα κινούμενα γραφικά για το web. Η δωρεάν έκδοση έχει ενσωματωμένες τις βασικές μόνο λειτουργίες.
Photo Pos Pro  Download Είναι ένα ισχυρό και δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας raster γραφικών. Η εφαρμογή υποστηρίζει στρώματα, μάσκες και ειδικά εφέ, ειναι επίσης εξοπλισμένη με μηχανισμούς για τη βελτίωση της εικόνας, όπως η μείωση των κόκκινων ματιών. Περιλαμβάνει όμορφη διεπαφή και χαμηλές απαιτήσεις συστήματος.
JetPhoto Studio  Download Είναι ένα ενα ελεύθερο πρόγραμμα που έχει όλα τα εργαλεία για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να αλλάξετε την αντίθεση των εικόνων, αλλαγή και προσθήκη ειδικών χαρακτήρων, προσθήκη υπότιτλων και άλλα. Χρησιμοποιείται επίσης και για την δημοσίευση φωτογραφιών στο internet.
Zoner Photo Studio Free  Download 
Ένας πραγματικά πολύ δυνατός παίκτης στο χώρο των image viewers με βασικές δυνατότητες τροποποίησης, που είναι πραγματικός ελβετικός σουγιάς. Διαθέτει εντυπωσιακό interface και έρχεται με πολλές ευκολίες και λειτουργίες για τον καθημερινό χρήστη. Γρήγορο και σταθερό πρόγραμμα που αξίζει να δοκιμάσετε.

FastStone Photo Resizer  Download 
Δωρεάν πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά για την αλλαγή του μεγέθους των ψηφιακών φωτογραφιών. Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ότι μπορεί να αλλάξει το μέγεθος, να μετονομάσει, να κόψει, να προσθέσει κείμενο σε εικόνες. Τις εικόνες σας μπορεί να τις μετατρέψει σε διάφορα σχήματα και υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων.

Photobie  Download 
Το Photobie επιτρέπει στους χρήστες, είτε αρχάριους ή έμπειρους, την χρήση προηγμένων εργαλείων χειραγώγησης της εικόνας. Εξαφανίστε ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας. Πολύ εύκολο στη χρήση του. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για προσωπική χρήση.


IcoFX  Download 
Eίναι ένας βραβευμένος και δωρεάν icon editor για επεξεργασία εικονιδίων. Παρέχει δυνατότητες για δημιουργία, απόσπαση και επεξεργασία εικονιδίων κάθε μορφής. Eίναι αρκετά ισχυρό, με πλούσια εργαλειοθήκη και πλήθος ειδικών εφέ. Μετατρέψτε εύκολα τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε εικονίδια ή το αντίθετο.

Microsoft Photo Story  Download 
Είναι ο ευκολότερος και πιο πρωτότυπος τρόπος για να οργανώσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες, να τις διορθώσετε, να τις προσαρμόσετε και να τις δώσετε ζωή. Μπορείτε να αρχίσετε διορθώνοντας λάθη των φωτογραφιών σας όπως το χρώμα, φωτεινότητα, μέγεθος, να διορθώσετε τα κόκκινα μάτια και άλλα πολλά.