Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Ποιες είναι τα αγαπημένα δίκτυα επικοινωνίας των παράνομων εραστών...


Η γκάμα των διαθέσιμων τρόπων και μέσων επικοινωνίας έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια, καθώς υπάρχουν πλέον συσκευές, δίκτυα και εφαρμογές για κάθε γούστο και σκοπό. Ποιοι είναι όμως οι δημοφιλέστεροι τρόποι επικοινωνίας των άπιστων συντρόφων με τον παράνομο δεσμό τους;


Σύμφωνα με διεθνή έρευνα που πραγματοποίησε το site εξωσυζυγικών γνωριμιών για παντρεμένους και δεσμευμένους Victoria Milan σε 12.500 άτομα, η συντριπτική πλειονότητα (83%) των «άτακτων» ανδρών και γυναικών χρησιμοποιεί το κινητό και εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας.
Το 51% των άπιστων που επικοινωνούν με τους εραστές τους μέσω κινητού, χρησιμοποιεί εφαρμογές όπως τα WhatsApp, Facebook ή Twitter.
Με 15% ακολουθούν τα γραπτά μηνύματα, με 13,6% τα τηλεφωνήματα, με 9,8% τα e-mails, με 8,6% κάποια άλλη εφαρμογή και τελευταία με 2% είναι τα μηνύματα στον τηλεφωνητή.
Οι περισσότεροι από τους άπιστους που συμμετείχαν στην έρευνα χρησιμοποιούν τον κανονικό τους αριθμό τηλεφώνου για να επικοινωνήσουν με τον παράνομο δεσμό τους.
Το 15% έχει μία επιπλέον μυστική κάρτα SIM, για να κρατήσει κρυφό τον αριθμό του «επίσημου» κινητού του.
Το 74% χρησιμοποιεί συμβόλαιο αντί για προπληρωμένη κάρτα, ακόμα και αν αυτό είναι πιο επικίνδυνο, δεδομένου ότι οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί παρέχουν πλήρη κατάλογο των αριθμών με τους οποίους έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή με μήνυμα κάθε μήνα.
Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Victoria Milan, Sigurd Vedal, συμβούλευσε τους άτακτους συζύγους: «Όλοι χρησιμοποιούν τα κινητά για να επικοινωνήσουν με το κοντινό τους περιβάλλον. Απλά μην ξεχνάτε να διαγράφετε αμέσως όλα τα γραπτά μηνύματα που στέλνετε ή λαμβάνετε από το δεσμό σας. Θα σας βοηθήσει να μην σας κάνουν τσακωτούς!».

πηγή: imerisia.gr