Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τιμές - Χαρακτηριστικά - Photo: iPad Air 22/10/2013

Λεπτότερο, ελαφρύτερο και δυνατότερο το καινούριο tablet της Apple

Σε εκδήλωση της Apple στο Σαν Φρανσίσκο παρουσιάστηκε το λεπτότερο και δυνατότερο iPad Air της Apple. Νέο όνομα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά για την επαναστατική ταμπλέτα του τεχνολογικού κολοσσού. Πρόκειται για το ελαφρύτερο και λεπτότερο  tablet στην αγορά.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε επεξεργαστή M7 (Motion co-processor) όπως ακριβώς το iPhone 5S, κάμερα 5Mpixels, 1080p HD Video, 2 μικρόφωνα και αυτονομία 10 ώρες. Η νέα συσκευή είναι διαθέσιμη σε ασημί, λευκό και Space Gray χρώμα.

Το WiFi υποστηρίζει την τεχνολογία MIMI με 2 φορές πιο γρήγορο 802.11n, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά για υποστήριξη του προτύπου 802.11ac. Η μπαταρία του φτάνει τις 10 ώρες αυτονομία, με τη φωτογραφική μηχανή iSight να είναι 5MP, ενώ η κάμερα για video κλήσεις είναι 1080p FaceTime. Αναβάθμιση υπάρχει και στο μικρόφωνο το οποίο είναι πλέον διπλό για καλύτερο φιλτράρισμα του ήχου και τη μείωση του θορύβου. Η τιμή του ξεκινάει από 499 δολάρια για την απλή WiFi έκδοση με χωρητικότητα 16GB, ενώ η έκδοση που υποστηρίζει 3G/LTE ξεκινά από τα 629 δολάρια. 

Δείτε φωτογραφίες του μοντέλου:




































πηγή:newsbeast.gr