Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Το gadget που ρίχνει φως στις λήψεις με iPhone


Πρόκειται για ένα φορητό φλας που χωράει στο πορτοφόλι

Οι φωτογραφικές μηχανές των κινητών, όσο και αν εξελίσσονται δύσκολα μπορούν να πλησιάσουν την ποιότητα των αυτόνομων μηχανών. Έτσι, κατά καιρούς βγαίνουν στην παραγωγή διάφορα gadgets για κινητά, που στόχο έχουν τη βελτίωση των λήψεων.

Τους ίδιους στόχους εξυπηρετεί και το Nova, ένα νέο προϊόν που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή για φλας. Λειτουργεί ασύρματα και συγχρονίζεται με το iPhone για τη λήψη φωτογραφιών. 

Επιπλέον, είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε ένα πορτοφόλι. Συγκεκριμένα, έχει το μέγεθος πιστωτικής κάρτας αν και είναι λίγο παχύτερο.

Για τη σύνδεση με το iPhone χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth, που σημαίνει ότι έχει ακτίνα περίπου 6 μέτρων. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει το φλας σε οποία θέση θέλει γύρω από το θέμα που τραβάει.


Η ένταση του παραγομένου φωτός μπορεί να ρυθμιστεί. Υπάρχουν τρεις προεπιλογές: «soft» «warm» και «brilliant», ενώ υπάρχει και η επιλογή της χειροκίνητης ρύθμισης μεταξύ των τριών θέσεων.

Οι δημιουργοί του Nova έψαξαν χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter. Ο στόχος που έθεσαν επετεύχθη και οι παραδόσεις ξεκινούν το Φεβρουάριο.























πηγή:newsbeast.gr