Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Συμφωνία Μαρινόπουλου - Κωτσόβολου


Στα υπερμάρκετ Carrefour στο Μαρούσι, τον Γέρακα και τον Αλιμο θα λειτουργήσουν τα πρώτα shop-in-shop ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών της «Κωτσόβολος». 



Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν χθες και επισήμως τη συμφωνία συνεργασίας τους, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της «Η». To πρώτο κατάστημα της «Κωτσόβολος» στο υπερμάρκετ Carrefour στο Μαρούσι αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στον Απρίλιο του 2013, ενώ θα ακολουθήσει η λειτουργία των shop-in-shop καταστημάτων σε Γέρακα και Αλιμο.

Οι δύο αλυσίδες, οι μεγαλύτερες η καθεμία στην αγορά της στην Ελλάδα, επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους πως πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους συνεργασία στην ελληνική αγορά και ο στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.
Παρατηρητές της αγοράς επισημαίνουν ότι με την κίνηση αυτή ουσιαστικά η «Κωτσόβολος» ενισχύει το δίκτυο των σημείων παρουσίας της με σχετικά χαμηλό κόστος, καθώς αν η συνεργασία παράγει ικανοποιητικά αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα επεκταθεί και σε άλλα υπερμάρκετ Carrefour.

Καταστήματα 
Συνολικά, στην Ελλάδα υπάρχουν 35 υπερμάρκετ Carrefour, ενώ η «Κωτσόβολος» λειτουργεί 96 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα. Παράλληλα, ενισχύει το ειδικό βάρος της «Κωτσόβολος» απέναντι στους προμηθευτές προϊόντων. «Πρόκειται για μια συνεργασία που επιβεβαιώνει την πρωτοπορία της Μαρινόπουλος, φέρνοντας στα καταστήματά μας, εκτός από μια ολοκαίνουρια και μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση της μεγαλύτερης αλυσίδας ηλεκτρικών στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Ζερόμ Λουμπέρ, διευθύνων σύμβουλος της «Μαρινόπουλος Α.Ε.», ενώ ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dixon South-East Europe (Κωτσόβολος), Κρις Μάθιους, υποστήριξε πως η συνεργασία «είναι ένα ακόμη βήμα που αποδεικνύει την πίστη και την αφοσίωση της Κωτσόβολος και του ομίλου Dixons στις επενδύσεις στην ελληνική αγορά, και τη διαρκή προσπάθειά μας να στεκόμαστε πάντα δίπλα στους καταναλωτές μέσα από περισσότερα σημεία εξυπηρέτησης».


πηγή:e-go.gr