Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αναβάθμιση για τα Nokia Lumia


Κυκλοφόρησε η νέα αναβάθμιση για τις συσκευές της Nokia

H Νokia, σε συνεργασία με τη Microsoft, κυκλοφόρησε μία αναβάθμιση για τις συσκευές Lumia 920 και Lumia 820, που βελτιώνει τη λειτουργία του Bluetooth και της εφαρμογής μηνυμάτων. 

Η αναβάθμιση γίνεται με την τεχνολογία OTA (Over The Air) και προσωρινά είναι διαθέσιμη μόνο για του συνδρομητές της εταιρίας AT & T στις Ηνωμένες Πολιτείες και για τους συνδρομητές του πάροχου Rogers στον Καναδά.

Με ανακοίνωση της η NOKIA ενημέρωσε πως «ήδη είμαστε σε επικοινωνία με πολλές εταιρίες παροχής κινητών συνδέσεων σε όλο τον κόσμο ώστε να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας σε κάθε αγορά. Εργαζόμαστε σε συνεργασία με τη Microsoft ώστε να καταφέρουμε να διαθέσουμε την νέα αναβάθμιση και σε άλλες αγορές μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου».

Το καινούριο update ονομάζεται «Portico» και είναι ιδιαιτέρως σημαντικό καθώς οι χρήστες των Windows Phone έχουν άσχημη εμπειρία με τις διάφορες αναβαθμίσεις της εταιρίας στο παρελθόν. Πολλές ενημερώσεις έκαναν μήνες μέχρι να βγουν σε κυκλοφορία. Από ότι φαίνεται, ακόμα και σε αυτόν τον τομέα, τα Windows Phone 8 παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση από τον προκάτοχό τους.


πηγή:newsbeast.gr