Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Instagram 3.2.0 : Τι περιέχει η νέα έκδοση


Η νέα έκδοση 3.2.0 είναι γεγονός

Με τη νέα έκδοση 3.2.0 του Instagram να έχει ήδη κυκλοφορήσει, η πλατφόρμα δημοσίευσης φωτογραφιών, προχωράει μπροστά και προωθεί μία πολύ σημαντική αναβάθμιση. 

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε πως «η κάμερα είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο του Instagram από την πρώτη μέρα που το παρουσιάσαμε και σαν αποτέλεσμα, κάναμε πολύ σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνιση αλλά και την ταχύτητά του».

Οι σημαντικότερες αλλαγές έχουν να κάνουν με ένα πλέγμα επικάλυψης που πλέον προστέθηκε κατά τη λήψη φωτογραφίας και ένα άλλο, μόνιμο πλέγμα που βοηθάει στην επεξεργασία και την περικοπή.


Τέλος, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη ενός νέου φίλτρου με την ονομασία «Willow», πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο φίλτρο με μοβ λεπτομέρειες και με αμυδρή λάμψη στο πλαίσιο του.


Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας, τονίζουν επίσης πως οι δυνατότητες του tilt-shift έχουν αναβαθμιστεί, η επανασχεδίαση του News Feed πλέον εμφανίζει μεγαλύτερες εικόνες και η ενσωμάτωση του Foursquaer είναι ακόμα καλύτερη. 

Μάλιστα, σε χρήστες iOS μόνο, δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης των επεξεργασμένων φωτογραφιών τους σε έναν προκαθορισμένο φάκελο του Instagram.

Η αναβάθμιση κυκλοφορεί ήδη και στις πλατφόρμες, iOS και Android.



πηγή:newsbeast.gr