Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αρχιτεκτονική για tech- gurus


Χαρούμενο, νεανικό και λίγο τρελό το νέο κατάστημα της κινέζικης εταιρείας mobile internet AER, σχεδιάστηκε από το από τους αρχιτέκτονες της Coordination Asia για να καταπλήξει όσους ζουν εν κινήσει.

Στην Κίνα, που πλέον παύει να αντιγράφει τις ξένες επιχειρήσεις και χαράσσει εν λευκώ τον δικό της δρόμο η θεωρεία είναι εύκολο να εφαρμοστεί στην πράξη. Έτσι το γραφείοCoordination Asia του Γερμανού αρχιτέκτονα Tilman Thuermer ανέλαβε να προσεγγίσει με μία out-of-the-box λογική την εταιρεία Mobile Internet Aer και την διαμόρφωση των καταστημάτων της στην Σανγκάη.
Η AER στηρίζει την φιλοσοφία της στην κατανόηση του σημερινού τρόπου ζωής, που σχεδόν όλοι βρίσκονται σε κίνηση, με τις συσκευές τεχνολογίας και τις εφαρμογές τους να συνδέουν, να ενημερώνουν και να ψυχαγωγούν τους χρήστες τους. Έτσι, στην διαρρύθμιση του χώρου προτεραιότητα είχε η ανάδειξη των συσκευών και των εφαρμογών, σε ένα περιβάλλον με έντονα γραφιστικά στοιχεία, φυσικό ξύλο, μίνιμαλ αλλά και πληθωρικά στοιχεία σε ένα σύγχρονο mix and match.
πηγή:deconow.gr