Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

iPhone 5: Οι πιο λεπτές θήκες


Οι πιο λεπτές θήκες για το iPhone 5 



Το iPhone 5 είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, κυρίως γιατί είναι ισχυρό, ελαφρύ, όμορφο και κάνει πολλά πράγματα. Επειδή λοιπόν το iPhone 5 είναι πιο ελαφρύ και πιο λεπτό από το iPhone 4S, πρέπει να βρεις και μια αντίστοιχη θήκη που θα αναδεικνύει το νέο σχεδιασμό του.
Μαζέψαμε θήκες για το iPhone που είναι τόοοοοοσο λεπτές, όμορφες και ανθεκτικές για να προστατεύσουν το πολύτιμο μηλαράκι σου. Διάλεξε μία από αυτές αν θέλεις να προστατέψεις την πλάτη του τηλεφώνου που είναι επιρρεπής στις γρατσουνιές και να διατηρήσεις το Apple στυλ σου.
1. Case Zero 5 η πρωταθλήτρια: Κατέχει όλα τα ρεκόρ καθώς είναι η λεπτότερη θήκη για iPhone 5 στον κόσμο. Τουλάχιστον επίσημα. Με πάχος μόλις 0.5 χιλιοστά έχει δικαιολογημένα τη θέση του βασιλιά. Εκτός από λεπτή, είναι και εξαιρετικά ελαφριά ενώ μην τη βλέπεις έτσι τσιλιβιθρέ, κατά βάθος είναι πολύ σκληρό αντράκι. Αντέχει πτώσεις και γρατσουνιές και μπορεί και να ανακυκλωθεί (πράσινη καρδιά). Κοστίζει 15.65 ευρώ.


2. Shades η πολύχρωμη: Οργασμός χρωμάτων, αυτές είναι οι Shades, οι πολύχρωμες θήκες για το iPhone με εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και 10 απίθανα χρώματα που θα δώσουν άλλο αέρα στη μαύρη συσκευή σου. Κατασκευασμένες από καουτσούκ και μέταλλο, αντέχουν τα γερά χτυπήματα αλλά είναι και ελαστικές για να αγκαλιάζουν τη συσκευή με τον πιο μοναδικό τρόπο. Αν και δεν έχουν παγκόσμιο ρεκόρ όπως η Case Zero, ωστόσο οι Shades ισχυρίζονται ότι είναι ακόμα πιο λεπτές (0.4 χιλιοστά). Κοστίζουν 10,15 ευρώ.


3. Desmay Slight η διάφανη: “Ραμμένη” αποκλειστικά πάνω στο καλούπι του iPhone 5 θα το αγκαλιάσει όπως καμία άλλη κι έχει ένα πλεονέκτημα, είναι ημιδιάφανη που σημαίνει ότι θα μπορείς να βλέπεις το μεταλλικό χαρακτήρα της συσκευής σου. Ζυγίζει μόλις 35 γραμμάρια και έχει πάχος 0.35 χιλιοστά ενώ μαζί χαρίζεται και ένα screen protector για να σώσει την οθόνη σου από δαχτυλιές. Κοστίζει 18 ευρώ.


4. Pinlo Slice 3 η ελαφριά: Με βάρος μόλις 4 γραμμάρια δεν θα καταλάβεις ότι έχεις προσθέσει θήκη στο κινητό σου. Η Pinlo είναι από τις πιο ελαφριές και λεπτές θήκες που μπορείς να βρεις. Είναι λεπτή σαν κάρτα, ταιριάζει απόλυτα στο iPhone 5 και στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα ειδικό πανάκι για καθαρισμό της συσκευής, και 3 screen protector για να μην φοβάσαι τίποτα. Κοστίζει 20,3 ευρώ.

πηγή: koolfly.gr