Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Το πρώτο smartphone στην Ελλάδα με λειτουργικό Firefox OS - #technews


Το ALCATEL One Touch Fire αποκλειστικά από την Cosmote

Το νέο ALCATEL One Touch Fire, το πρώτο Smartphone με λειτουργικό Firefox OS στην ελληνική αγορά, φέρνει από αύριο στους πελάτες της αποκλειστικά η COSMOTE, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Το Alcatel One Touch Fire με το νέο λειτουργικό σύστημα Firefox OS της Mozilla, που βασίζεται στο διάσημο browser, προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη ευκολότερα από κάθε άλλο τηλέφωνο. Παρέχει πρόσβαση σε εφαρμογές, χάρτες, πολυμέσα, κοινωνικά δίκτυα, μουσική και παιχνίδια, ενώ κάνει εξαιρετικά εύκολη τη σύνδεση λογαριασμών e-mail και την εισαγωγή επαφών από το Facebook στο τηλέφωνο. Εξοπλισμένο με οθόνη αφής 3.5’’ και μοναδική απόδοση χρωμάτων, το Alcatel One Touch Fire διαθέτει, επίσης, ισχυρό επεξεργαστή 1GHz Qualcomm Snapdragon και κάμερα 3.2MP. 

Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να αποκτήσουν το ALCATEL One Touch Fire σε λευκό και πορτοκαλί χρώμα, στην τιμή των 99,90 ευρώ ή δωρεάν με σύνδεση σε προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε όλα τα καταστήματα OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους. 

Η COSMOTE συνεχίζει να καινοτομεί, παρέχοντας στους πελάτες της πρώτη το νέο, φιλικό στη χρήση λειτουργικό σύστημα Firefox, καλύπτοντας κάθε ανάγκη επικοινωνίας τους.

πηγή: newsbeast.gr