Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Συνεχίζει το FIFA μέχρι το 2022



Επέκταση της συμφωνίας μεταξύ EA και FIFA μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.


Επειδή δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να γίνει διαφορετικά, η EA Sports και η Fédération Internationale de Football Association (FIFA) ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.
Η EA Sports επομένως διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα στην έκδοση τόσο sports όσο και manager τίτλων με την επωνυμία της FIFA. Επίσης συνεχίζει να έχει τη δυνατότητα κυκλοφορίας του επίσημου παιχνιδιού για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA, ενώ διατηρεί τη θέση της ως Presenting Partner του FIFA Interactive World Cup.
O Andrew Wilson, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της EA Sports, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η EA Sports κυκλοφόρησε το πρώτο soccer game με την επωνυμία της FIFA το 1993 και μετά από 20 ολόκληρα χρόνια η συνεργασία μας με αυτήν συνεχίζει να πατάει σε γερές βάσεις. Η σειρά μας έχει γίνει ενδεικτική της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο των sports video games και ανυπομονούμε να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα η σχέση των games μας που έχουν το κύρος του ονόματος FIFA με τους καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο».
Η σειρά FIFA φαίνεται να τα πηγαίνει oλοένα και καλύτερα στην αγορά, καθώς η τελευταία δημιουργία της EA Sports, το FIFA 13, έχει πουλήσει πάνω από 14,5 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013. Τα νούμερα φανερώνουν μια αύξηση τις τάξεως του 30% σε σχέση με τις πωλήσεις του FIFA 12 το περασμένο χρόνο.


πηγή:e-go.gr