Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Νέο Facebook Messenger με φωνητικά μηνύματα & δωρεάν κλήσεις

Χθες το Facebook Messenger αναβαθμίστηκε τόσο για τους iOS όσο και τους Android χρήστες με την καινούρια 2.1 έκδοση να τους προσφέρει τη δυνατότητα να ηχογραφούν και να στέλνουν στους φίλους τους φωνητικά μηνύματα, διάρκειας μέχρι κι ενός λεπτού.



Παράλληλα, οι iOS χρήστες του Καναδά μπορούν σε δοκιμαστικό στάδιο να πραγματοποιούν και VoIP κλήσεις, ενώ δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη λειτουργία να είναι σύντομα διαθέσιμη και στους Android χρήστες.
Μάλιστα, εάν η δοκιμή στεφθεί με επιτυχία, τότε θεωρείται σίγουρο ότι στο μέλλον όλοι οι χρήστες του Facebook σε Ευρώπη κι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούν να παίρνουν τηλέφωνο τους φίλους τους είτε μέσω WiFi είτε μέσω 3G/4G.

Η τελευταία λειτουργία θα το ρίξει σε ευθύ ανταγωνισμό με Skype, Viber, WhatsApp κι άλλες παρόμοιες εφαρμογές, αφού δεν είναι και λίγο με σχεδόν μηδενικό κόστος να μπορείς να μιλάς με την άνεσή σου.
Άλλωστε, η εφαρμογή υπόσχεται ότι δε θα «τρώει» τα MB από το λογαριασμό τους, ενώ μην ξεχνάμε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που το Facebook Messenger φιγουράρει στις πρώτες θέσεις μεταξύ των εφαρμογών σε App Store και Play Store.

πηγή:e-go.gr