Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η smart κάμερα της Samsung με δυνατότητα σύνδεσης στο Ίντερνετ

Η καινούρια Samsung Galaxy Camera της Samsung κυκλοφόρησε στην αγορά κι αναλυτές εκτιμούν ότι είναι ικανή να ταράξει τα νερά της αγοράς και να βοηθήσει την εταιρεία να σπάσει την ιαπωνική κυριαρχία στην αγορά της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής και να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.



Ο λόγος που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα της Samsung Galaxy Camera να συνδέεται με το Διαδίκτυο είτε μέσω 3G/4G είτε μέσω Wi-Fi. Βέβαια, σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη κάμερα που κυκλοφορεί στην αγορά με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο.
Ο κάτοχός της μπορεί να ελέγχει τα email του, να συνδέεται στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα και να ανεβάζει φωτογραφίες και τα Full HD βίντεο που θα τραβάει στο Ίντερνετ χωρίς να χρειάζεται να πάει σε υπολογιστή.
Η LCD οθόνη αφής της Samsung Galaxy Camera έχει μέγεθος 4,8 ιντσών και τρέχει με την Jelly Bean έκδοση του λειτουργικού Android. Διαθέτει αισθητήρα 16 MP, τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και 21x οπτικό ζουμ.

«Ο τομέας της φωτογραφικής μηχανής της εταιρείας μας εξελίσσεται γρήγορα και νομίζω ότι θα είναι σε θέση να θέσει ένα νέο ορόσημο για τη Samsung», δήλωσε ο Shin σε εκδήλωση στη Σεούλ με αφορμή την κυκλοφορία της μηχανής στην αγορά, εκφράζοντας την ελπίδα του ότι η Samsung Galaxy Camera θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των επικοινωνιών.


πηγή:e-go.gr