Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

iPad Retina: Έφτασε σήμερα στην Ελληνική Αγορά


Το ίδιο εντυπωσιακό. Δύο φορές πιο γρήγορο.

Έφτασε σήμερα 28 Νοεμβρίου.


Πάρε στα χέρια σου το iPad με οθόνη Retina και ξαφνικά, όλα γίνονται ξεκάθαρα. Μπορείς πραγματικά να αγγίξεις τις φωτογραφίες σου, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να παίξεις στο πιάνο. Τίποτα δεν θα μπει ανάμεσα σε εσένα και σε αυτά που αγαπάς. Για να γίνει αυτή η εμπειρία πραγματικότητα, η Apple φρόντισε ώστε τα θεμελιώδη στοιχεία του iPad να γίνουν ακόμη καλύτερα - η οθόνη, η κάμερα, η ασύρματη σύνδεση. Όλα αυτά, δίνουν στο νέο, τέταρτης γενιάς iPad τη δυνατότητα για πολύ περισσότερα από ό,τι είχατε ποτέ φανταστεί.
Επαναστατική οθόνη Retina. Δείτε τα πάντα όπως ποτέ πριν.
Ό,τι κι αν κάνεις με το iPad, το κάνεις μέσα από τη μεγάλη, πανέμορφη οθόνη του. Η οθόνη Retina στο iPad διαθέτει ανάλυση 2048 x 1536, 44 % μεγαλύτερο χρωματικό κορεσμό και 3,1 εκατομμύρια εκπληκτικά pixels - στον ίδιο χώρο των 9,7 ιντσών. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει τέσσερις φορές περισσότερα pixels από το iPad 2 και ένα εκατομμύριο περισσότερα από μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HD). Αυτά τα pixel είναι τόσο κοντά μεταξύ τους που τα μάτια σας δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το καθένα ξεχωριστά. Όταν, δε, μπορείς να δεις τα pixel, αυτό σημαίνει ότι βλέπεις ολόκληρη την εικόνα. Ή άρθρο. Ή παιχνίδι. Η οθόνη Retina μεταμορφώνει ολόκληρη την εμπειρία iPad.

Ισχυρός επεξεργαστής A6X. Διπλασιάσαμε την απόδοση.
Ο νέος επεξεργαστής A6X μέσα στο iPad είναι ο πιο ισχυρός επεξεργαστής μέχρι σήμερα. Προσφέρει διπλάσια απόδοση επεξεργαστή και γραφικών από τον A5X. Έτσι, το iPad γίνεται πιο γρήγορο και με μεγαλύτερη ανταπόκριση. Οι εφαρμογές ξεκινούν αμέσως και τρέχουν ομαλά. Τα παιχνίδια έχουν έντονα και ζωντανά γραφικά στην πανέμορφη οθόνη Retina. Φυσικά, τα παραπάνω δεν έχουν καμία επίδραση στην μπαταρία αφού το iPad συνεχίζει και διαθέτει μπαταρία 10 ωρών για να διαβάζεις, να παρακολουθείς, να παίζεις, να γράφεις και να δημιουργείς ό,τι θέλεις, όσα θέλεις.

iPad retina
Πάνω από 275.000 εφαρμογές για iPad. Κάτι για όλους και για όλα.
Το App Store έχει πάνω από 275.000 εφαρμογές αποκλειστικά για το iPad και συνεχίζει. Αλλά η ποσότητα είναι μόνο ένα κομμάτι της ιστορίας. Οι εφαρμογές αυτές είναι πανέμορφες, διαδραστικές, φτιαγμένες μόνο για το iPad κι αλλάζουν εντελώς τον τρόπο με τον οποίο κάνεις τα πάντα καθημερινά.

Κάμερες iSight και FaceTime. Τώρα έχεις ακόμα περισσότερους λόγους για να χαμογελάς.
Το iPad με οθόνη Retina διαθέτει κάμερα iSight 5 megapixel της Apple. Σχεδιασμένη με εξελιγμένα οπτικά, σου επιτρέπει να κάνεις λήψεις μοναδικών φωτογραφιών και εγγραφή 1080p HD video. Η κάμερα iSight των 5 megapixel έχει αισθητήρα φωτός ώστε να μπορεί να κάνει λήψεις υπέροχων φωτογραφιών, είτε κάτω από το φως του ήλιου είτε κάτω από το φως των κεριών. Ακόμα διαθέτει αυτόματη εστίαση, ώστε όταν αγγίζεις, να εστιάζει και να ρυθμίζει τις λειτουργίες έκθεσης, κι έτσι κάθε φωτογραφία που κάνεις λήψη να είναι αυτόματα τόσο καλή ώστε να είναι έτοιμη για να την κορνιζάρεις.
Η νέα κάμερα FaceTime HD στο iPad σου επιτρέπει να κάνει βιντεοκλήσεις με μοναδική ευκρίνεια 720p HD. Έτσι, οι συνομιλητές σου μπορούν να έχουν μια καλύτερη εικόνα για σένα και για το τι υπάρχει γύρω σου.

Απίστευτα γρήγορη ασύρματη σύνδεση. Πρόσω ολοταχώς.
Με ενσωματωμένη την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, το iPad με οθόνη Retina σου επιτρέπει να συνδεθείς με γρήγορα δίκτυα δεδομένων σε όλο τον κόσμο*. Οι νέες δυνατότητες του Wi-Fi που έχουν ενσωματωθεί στο iPad με υποστήριξη dual-band (2.4GHz και 5GHz) σου επιτρέπουν να συνδεθείς στο δίκτυο πιο γρήγορα από ποτέ. Το iPad διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη για δίκτυα παγκοσμίως ενώ η κεραία του έχει πρόσβαση σε μεγαλύτερο φάσμα συχνοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να είσαι online σχεδόν οπουδήποτε κι αν είσαι στον κόσμο με απίστευτες ταχύτητες, ώστε να σερφάρεις στο διαδίκτυο, να κάνεις streaming περιεχομένου ή να "κατεβάσεις" μια ταινία με τεχνολογίες δικτύου όπως HSPA+ και DC-HSDPA και ταχύτητες έως 150 Mbps**.

Ακόμα περισσότερα...
Το iPad με οθόνη Retina διαθέτει θύρα Lightning, iOS, το πιο εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο, iCloud για να έχεις το περιεχόμενό σου σε όλες σου τις συσκευές ασύρματα, Υπαγόρευση για να γράφεις με φωνητικές εντολές, πρόσβαση στο App Store για χιλιάδες εφαρμογές, αλλά και το iPad Smart Cover και Smart Case***.



πηγή:isquare.gr