Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Το νέο iPad 4 και τι άλλαξε σε σχέση με το iPad 3 | technews kai oxi mono


Η Apple παρουσίασε τη νέα έκδοση του iPad, την τέταρτη γενιά iPad που έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το iPad 3.


Το iPad 4 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά σε σχέση με το iPad 3 (γνωστό και ως “Νέο iPad”) αλλά διατηρεί την ίδια τιμή.
Καλύτερος επεξεργαστής
Το iPad 4 έχει καλύτερο επεξεργαστή. Η Apple έβαλε τον επεξεργαστή Α6Χ που δίνει διπλή ισχύ στη συσκευή και καλύτερη ποιότητα γραφικών σε σχέση με το Α5Χ.
Ο επεξεργαστής προσφέρει καλύτερη τεχνολογία επεξεργασίας φωτογραφίας με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να είναι καλύτερες από την αναβαθμισμένη κάμερα των 5MP.
Η μπαταρία του iPad 4 δίνει αυτονομία 10 ωρών όπως και στο προγενέστερο μοντέλο.
Νέα είσοδος φόρτισης
Το νέο iPad 4, όπως και το iPhone 5 έχουν τον Lightning connector, μια νέα είσοδο σύνδεσης της συσκευής που είναι πιο μικρή και πιο διακριτική.
Πιο γρήγορο Wi-Fi
Το Wi-Fi του iPad 4 είναι πιο γρήγορο καθώς έχει dual band 802.11n Wi-Fi στην μπάντα των 2.4GHz και 5GHz. Έτσι μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα μέχρι και 150Mbps.
Το Wi-Fi υποστηρίζει και τα παλαιότερα στάνταρντ Wi-Fi.
Παραμένει αρκετά βαρύ
Το νέο iPad 4 και τι άλλαξε σε σχέση με το iPad 3
Το iPad 4 έχει το ίδιο βάρος με το iPad 3, δηλαδή ζυγίζει 652 γραμμάρια το μοντέλο με το Wi-Fi και 662 γραμμάρια το μοντέλο με το Wi-Fi - 3G.
Η νέα συσκευή βγαίνει ακριβώς στα ίδια μοντέλα με την παλιά, δηλαδή σε εκδόσεις 16, 32 και 64GB με Wi-Fi ή με Wi-Fi 3G και έχει την ίδια τιμή με το παλιό.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή για την Ελλάδα ενώ στις ΗΠΑ κυκλοφορεί στις 2 Νοεμβρίου.


πηγή:e-go.gr