Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Word 2013, δες πόσο χρόνο αφιέρωσες στο κείμενο που γράφεις - #technews #technewskaioximono

Word 2013
Το Word 2013 σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε το συνολικό χρόνο επεξεργασίας ενός εγγράφου εύκολα και γρήγορα.


Είτε γράφετε το νέο σας βιβλίο, την πτυχιακή σας εργασία ή το βιογραφικό σας, μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο έχετε αφιερώσει για να ολοκληρώσετε την επεξεργασία του νέου σας εγγράφου στο Word 2013. Αν και η συγκεκριμένη ιδιότητα δεν αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Word 2013, ωστόσο μπορεί να βοηθήσει τον εκάστοτε χρήστη στη βελτίωση της παραγωγικής του εργασίας.
Στο Office 2013, η εμφάνιση της συνολικής διάρκειας επεξεργασίας ενός εγγράφου είναι μία αρκετά εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Στο Word 2013, πατώντας στο μενού Αρχείο (File) σας μεταφέρει αυτόματα στην καρτέλα πληροφοριών του εγγράφου μέσα από την οποία θα βρείτε την επιλογή Συνολικός χρόνος επεξεργασίας (Total Editing Time), όπως ακριβώς στην παρακάτω εικόνα.
Word 2013
Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε τη συνολική διάρκεια επεξεργασίας μέσα από τον File Explorer των Windows χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το έγγραφο. Ανοίξτε το παράθυρο ιδιοτήτων του εγγράφου (δεξί κλικ – Ιδιότητες) και στην καρτέλα Λεπτομέρειες (Details) βρείτε την αντίστοιχη επιλογή.
Word 2013
Αυτό ήταν. Βέβαια, ο συνολικός χρόνος επεξεργασίας ενός εγγράφου βασίζεται στη διάρκεια που έχει παραμείνει το εκάστοτε έγγραφο ανοικτό στην επιφάνεια εργασίας ανεξάρτητα από το γεγονός αν ήταν ενεργό ή όχι, εκτός και αν έχει ελαχιστοποιηθεί στην taskbar των Windows.
πηγή:pestaola.gr