Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Προστατέψτε τις συσκευές σας: Επιλέγοντας το καλύτερο UPS για τις ανάγκες σας


Προστατεύστε τον υπολογιστή και τις εργασίες σας.


Οι έντονες εναλλαγές τάσης του δικτύου αποτελούν τον καθημερινό εχθρό του υπολογιστή και μπορούν να αποβούν καταστροφικές για τα hardware εξαρτήματά. Με ένα UPS μπορείτε να θωρακίσετε το σύστημά σας ενάντια στις διακυμάνσεις της τάσης του δικτύου.

Τερματίστε τις εργασίες χωρίς άγχος σε κάθε πιθανή διακοπή ρεύματος και προστατεύστε τα μηχανήματά από βραχυκυκλώματα, υπερτάσεις και πτώσεις τάσης, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ασφαλείας, με άμεση ανταπόκριση και αθόρυβη λειτουργία.

24 ώρες τη μέρα

Εργαστείτε στον υπολογιστή, δείτε ταινίες, παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια άφοβα! Το UPS δεν θα σταματήσει να λειτουργεί ούτε λεπτό, όπου χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του θα είναι ακόμη πιο διακριτικό. Αλλά αποτελεσματικό έτοιμο να μπει σε δράση κάθε φορά που η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος διακόπτεται.

Έτοιμο για δράση

Για να μπορεί να ελέγχει όλες αυτές τις λειτουργίες ταυτόχρονα αλλά και να είναι συνεχώς σε ετοιμότητα εξοπλίστηκε με έναν μικρο-επεξεργαστή ώστε όλες οι εντολές να εκτελούνται ταχύτατα! Επειδή με τις συσκευές δεν θέλουμε να παίζουμε, το UPS έρχεται να τις προστατέψει από κάθε βλάβη του ηλεκτρικού δικτύου.

κάνε κλικ πάνω στη photo και δες τιμές σε ups:














πηγή:plaisio.gr