Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Αργεί - Κολλάει ο Google Chrome? Ήρθε η ώρα του..


Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον Google Chrome, τώρα μπορείτε να επαναφέρετε τον browser στην αρχική του κατάσταση με το νέο χαρακτηριστικό Reset Google Chrome.


Η δυνατότητα Reset στον Google Chrome επιστρέφει και πάλι στην 29η έκδοση του browser και έτσι με ένα κλικ μπορείτε εύκολα και γρήγορα να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες επεκτάσεις, γραμμές εργαλείων, μηχανές αναζήτησης που πολύ πιθανόν να έχουν προστεθεί παράλληλα με την εγκατάσταση προγραμμάτων στον υπολογιστή σας.

Η επαναφορά ρυθμίσεων μέσω του Reset Google Chrome θα αναλάβει να διορθώσει αρκετά από τα σημεία που παρατηρούνται συνήθως τα περισσότερα προβλήματα. Αναλυτικότερα, οι επεκτάσεις και τα θέματα θα απενεργοποιηθούν, οι ρυθμίσεις περιεχομένου, οι προεπιλεγμένες αρχικές καρτέλες, η αρχική σελίδα, οι προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, οι καρφιτσωμένες καρτέλες θα εκκαθαριστούν και θα επαναφερθούν ξανά στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις όπως ακριβώς όταν είχατε εγκαταστήσει τον Google Chrome την πρώτη φορά.
Δείτε παρακάτω πώς να χρησιμοποιήσετε την επαναφορά του Chrome, η διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη υπόθεση.

RESET GOOGLE CHROME

Αρχικά, ανοίξτε το μενού του Chrome και πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις (Settings) για να μεταφερθείτε στην καρτέλα ρυθμίσεων του browser.
Reset Google Chrome
Στο κάτω μέρος της καρτέλας πατήστε στην επιλογή Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων (Show advanced settings) για να εμφανίσετε όλες τις διαθέσιμες ρυθμίσεις.
Reset Google Chrome
Έπειτα, βρείτε και πατήστε το κουμπί Επαναφορά ρυθμίσεων προγράμματος περιήγησης (Reset browser settings), όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα.
Reset Google Chrome
Αμέσως μετά, θα εμφανιστεί ένα νέο μήνυμα επιβεβαίωσης με σχετικές πληροφορίες για τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα που θα καταργηθούν και θα επιστρέψουν στην αρχική κατάσταση. Πατήστε στο κουμπί Επαναφορά (Reset) για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Reset Google Chrome
Αυτό ήταν! Μετά την επαναφορά του Chrome μη ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε και πάλι τις επεκτάσεις και θέματα που χρησιμοποιούσατε πριν.


πηγή:pestaola.gr