Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η εφαρμογή που κάνει τους ανθρώπους... κούκλους

Σβήνει τα ψεγάδια του προσώπου στη στιγμή!

Σε έναν online κόσμο που περνάμε ώρες κυριολεκτικά τραβώντας και σβήνοντας φωτογραφίες μας μέχρι να βρούμε την ιδανική, η νέα εφαρμογή Pixtr ήρθε να μας λύσει τα χέρια. 

Κι αυτό γιατί φωτοσοπάρει τα πρόσωπά μας μέχρι να εξαφανιστούν όλα τα ψεγάδια, αφήνοντας όμορφους ανθρώπους να φιγουράρουν στα profile pictures της κοινωνικής δικτύωσης ή οπουδήποτε αλλού!

Ο ισραηλινός εμπνευστής της εφαρμογής Aviv Gadot κατέληξε στο application όταν έβλεπε την όμορφη σύζυγό του να παίρνει μανιασμένα το κινητό του και να σβήνει όλες τις φωτογραφίες της, καθώς δεν είχε καθόλου φωτογένεια. 

Ο καλός σύζυγος λοιπόν βάλθηκε να τη βοηθήσει στην «οδύσσειά» της, δίνοντας ταυτοχρόνως μια χείρα βοηθείας σε όλους τους ανθρώπους που λαχταρούν να βγαίνουν ωραίοι στις ψηφιακές τους απεικονίσεις!


Τι κάνει το application; Είπαμε, βελτιώνει αυτόματα το πρόσωπο (ή τα πρόσωπα) της φωτογραφίας δίνοντας αποτέλεσμα εφάμιλλο με επαγγελματική φωτογράφιση! 


Σύμφωνα με τον δημιουργό, η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να σκανάρει την εικόνα και να προβεί στις κατάλληλες τροποποιήσεις που φέρνουν την τελειότητα στα χαρακτηριστικά: λεπταίνει τη μύτη και το σαγόνι, περιποιείται τα φρύδια και κάνει γενικά όλες τις απαραίτητες «παραμορφώσεις» για να βγει αλαβάστρινο το προσωπάκι. 


Η εφαρμογή χρεώνει 1 δολάριο για να εξάγει τη σειρά φωτογραφιών που της φόρτωσες και να τις παραδώσει κουκλίστικες στον έξω κόσμο. Αν θέλετε να τη δοκιμάσετε, είναι διαθέσιμη και για Android και για συσκευές iOS. 


Ανακαλύψτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Pixtr...





πηγή:newsbeast.gr