Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ελκυστικό design και άψογη συνδεσιμότητα


Το smartphone που διαθέτει τη χαρακτηριστική υπογραφή της Sony

Η Sony Mobile παρουσιάζει το XperiaTM M, ένα smartphone που διαθέτει τη χαρακτηριστική υπογραφή της Sony τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην άψογη συνδεσιμότητα με τις one-touch λειτουργίες. 

Η NFC συνδεσιμότητα για one-touch λειτουργίες, το ελκυστικό design και μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως οθόνη υψηλής ποιότητας, έξυπνες λειτουργίες κάμερας για εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο, λειτουργία STAMINA για την εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν άκρως ανταγωνιστικό και ελκυστικό. 

Εύκολη και απολαυστική χρήση 

Το XperiaTM M με τις one-touch λειτουργίες επιτρέπει εύκολα και άμεσα στους χρήστες να απολαύσουν τις φωτογραφίες και τη μουσική τους σε άλλες συσκευές όπως τα ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά SBH20 ή και την τελευταία σειρά τηλεοράσεων BRAVIA με NFC τεχνολογία. 

Premium design με την υπογραφή της Sony 

Το XperiaTM M διαθέτει το γνωστό σχεδιασμό OmniBalance της Sony, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ναυαρχίδα, XperiaTM Ζ. Η αισθητική του και ειδικά η ακρίβεια με την οποία έχει δημιουργηθεί το πλαίσιο του σκελετού, δίνει στο τηλέφωνο μια κομψή εμφάνιση. Παράλληλα, διαθέτει τη διαφάνεια με εναλλαγή χρωμάτων που μπορεί να τροποποιηθεί τόσο για τις εισερχόμενες κλήσεις, όσο και για τα μηνύματα κειμένου και τις ειδοποιήσεις. 

Τα XperiaTM M και XperiaTM Mdual θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό και μωβ χρώμα, καθώς και κίτρινο χρώμα για το XperiaTM M. 

Xperia TM M: Βασικά Χαρακτηριστικά 

• Λειτουργίες one touch με τεχνολογία NFC και screen mirroring, για να απολαύσετε το περιεχόμενο σας στην τηλεόραση ή για να μοιραστείτε τη μουσική και τις φωτογραφίες σας με άλλες συσκευές 
• OmniBalance σχεδιασμός, με οθόνη αφής και LED φωτιζόμενες εναλλαγές 
• Τεχνολογία audio από τη Sony, ClearAudio+, xLOUD και ήχος 3D Surround 
• 5 megapixel φωτογραφική κάμερα με αυτόματη εστίαση, HDR και εδικό πλήκτρο κλείστρου 
• Γρήγορη απόδοση λόγω του διπύρηνου επεξεργαστή 
• Λειτουργία STAMINA Mode για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέχρι και 4 φορές
• Διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό και μωβ 

XperiaTM Mdual 

Η έκδοση XperiaTM Mdual δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ των δύο SIMs πριν προχωρήσουν σε κλήση ή αποστολή μηνύματος με ένα μόνο κλικ. Κάθε SIM κάρτα μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά. Για παράδειγμα, ένας πιο formal ήχος για επαγγελματικές κλήσεις ή ένας πιο διασκεδαστικός ήχος για τα προσωπικά τηλεφωνήματα. Ιδανικό για εκείνος που θέλουν να διαχωρίσουν τη δουλειά από τη διασκέδαση και να ανταποκριθούν ανάλογα και πιο αποτελεσματικά ακούγοντας μόνο τον ήχο. 

Τα XperiaTM M και XperiaTM Mdual από τη Sony Mobile θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως το 3ο τρίμηνο του 2013.


πηγή:newsbeast.gr