Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων Wi-Fi για την Apple TV



H Apple δημοσίευσε στο τμήμα υποστήριξης της επίσημης ιστοσελίδας της, έναν νέο οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν τους χρήστες της Apple TV, οι οποίοι έχουν προβλήματα με τα Wi-Fi δίκτυα και τις συνδέσεις.













Στον νέο οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων Wi-Fi για την Apple TV ο χρήστης μπορεί να βρει διάφορα θέματα για τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσει όταν προσπαθεί να συνδέσει την τηλεόραση Apple TV σε ένα δίκτυο Wi-Fi.
 
Σύμφωνα με τον οδηγό, τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν περιλαμβάνουν: την αδυναμία να εντοπίσουν ένα δίκτυο Wi-Fi, την αδυναμία να συνδεθούν σε ένα κοντινό Wi-Fi δίκτυο, καθόως και την περίπτωση το set-top box να είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi αλλά είναι αδύνατο να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο ή να διακόπτεται η σύνδεση κ.α.
 
Εάν η Apple TV που διαθέτετε εμφανίζει τα παραπάνω «συμπτώματα», δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεστε, καθώς υπάρχουν κάποιες βασικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων και τεχνικές για να λειτουργήσει το Wi-Fi σας σε Apple TV (2ης και 3ης γενιάς). 
 
Έτσι, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές και δοκιμάστε μερικά από τα βήματα που περιγράφονται εκεί.

πηγή:newsit.gr