Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων Wi-Fi για την Apple TVH Apple δημοσίευσε στο τμήμα υποστήριξης της επίσημης ιστοσελίδας της, έναν νέο οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν τους χρήστες της Apple TV, οι οποίοι έχουν προβλήματα με τα Wi-Fi δίκτυα και τις συνδέσεις.

Στον νέο οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων Wi-Fi για την Apple TV ο χρήστης μπορεί να βρει διάφορα θέματα για τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσει όταν προσπαθεί να συνδέσει την τηλεόραση Apple TV σε ένα δίκτυο Wi-Fi.
 
Σύμφωνα με τον οδηγό, τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν περιλαμβάνουν: την αδυναμία να εντοπίσουν ένα δίκτυο Wi-Fi, την αδυναμία να συνδεθούν σε ένα κοντινό Wi-Fi δίκτυο, καθόως και την περίπτωση το set-top box να είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi αλλά είναι αδύνατο να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο ή να διακόπτεται η σύνδεση κ.α.
 
Εάν η Apple TV που διαθέτετε εμφανίζει τα παραπάνω «συμπτώματα», δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεστε, καθώς υπάρχουν κάποιες βασικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων και τεχνικές για να λειτουργήσει το Wi-Fi σας σε Apple TV (2ης και 3ης γενιάς). 
 
Έτσι, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές και δοκιμάστε μερικά από τα βήματα που περιγράφονται εκεί.

πηγή:newsit.gr