Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Διέρρευσαν φωτογραφίες που απεικονίζουν το επόμενο iPhone;Με τη φημολογία γύρω από την επόμενη έκδοση του iPhone της Apple να ανανεώνεται συνεχώς με νέες πληροφορίες, είναι αναμενόμενο να βλέπουμε φωτογραφίες που φέρονται να απεικονίζουν τη συσκευή.


Το GSMArena ανέβασε δύο φωτογραφίες, όχι και με την καλύτερη ποιότητα, αλλά μας δίνουν μια πρώτη εικόνα της συσκευής κι από τις δύο μεριές, εάν φυσικά πρόκειται όντως για το επόμενο iPhone.
Άλλωστε, ο κυρτός σχεδιασμός της συσκευής δε θυμίζει σχεδόν καθόλου το σχεδιασμό των προηγούμενων συσκευών της Apple με αποτέλεσμα να διατυπώνονται μεγάλες επιφυλάξεις.
Μάλιστα, το γεγονός ότι ούτε ο άνθρωπος που έδωσε τις φωτογραφίες στο GSMArena δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητά τους τις αυξάνει ακόμη περισσότερο.
Το μόνο που είπε ήταν ότι πρόκειται για συσκευή που βρισκόταν ακόμα στο στάδιο του πρωτότυπου όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

Πάντως, ο σχεδιασμός ταυτίζεται με το σχέδιο ενός μελλοντικού iPhone που απεικονιζόταν σε φωτογραφία που συνόδευε την εξασφάλιση πατέντας από πλευράς Apple.
πηγή:e-go.gr