Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Αυτό είναι το φθηνό iPhone που ετοιμάζει η Apple;



Η φήμη ότι η Apple κατασκευάζει ένα οικονομικά πιο προσιτό iPhone την ακούμε πριν καν κυκλοφορήσει το iPhone 5 αν και την τυλίγει ένα πέπλο μυστηρίου, όπως γίνεται πάντα με την Apple.


Τώρα στο blog της Tactus, της εταιρείας που κατασκευάζει προστατευτικές θήκες, ανέβηκε μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε το πίσω μέρος του φημολογούμενου φθηνότερου iPhone, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι τελικά το φθηνό iPhone δεν είναι απλά φήμη.
Στη φωτογραφία μπορούμε να δούμε ότι το περίβλημα είναι λευκού χρώματος και δεν είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, αλλά από πλαστικό κι έχει πάχος 0,4-0,6 χιλιοστά.
Η συσκευή υπολογίζεται ότι θα έχει πάχος γύρω στα 9χιλιοστά, ύψος περίπου 120 χιλιοστά και πλάτος 62-65 χιλιοστά. Άρα, θα είναι ψηλότερο και πιο πλατύ σε σχέση με τα iPhone 4 και 4S.
Όσον αφορά το σχεδιασμό του, διακρίνονται πιο ευθείες γραμμές σε σχέση με το iPhone 3GS, με το πίσω μέρος να είναι επίπεδο προκειμένου να μειωθεί το κόστος παραγωγής.
Σύμφωνα με την Tactus, το φθηνό iPhone θα διαθέτει Retina οθόνη, 3.5-ιντσών και θα τρέχει με επεξεργαστή Α5. Η οπίσθια κάμερα θα έχει ανάλυση 5MP, ενώ η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε 5 χρώματα (μαύρο, λευκό, μπλε, κόκκινο ή κίτρινο).
Τέλος, ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Οκτωβρίου κι η τιμή της θα είναι τα 300 δολάρια.


πηγή:e-go.gr