Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Θήκη πληκτρολόγιο για iPad και iPad mini



Την άνετη πληκτρολόγηση με την ολοκληρωμένη προστασία της συσκευής προσφέρουν οι νέες θήκες Logitech Keyboard Folio.


Κομψή σχεδίαση, και μοντέρνα υφάσματα αναβαθμίζουν την εικόνα των τυπικών keyboard folios για iPad
Το Logitech Keyboard Folio και το Logitech Keyboard Folio mini είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε και να προστατεύουν την ταμπλέτα με την οθόνη της και να την κολακεύουν αισθητικά, καθώς καλύπτονται από ιδιαίτερα υφάσματα, σε ποικιλία χρωμάτων, που ταιριάζουν με το προσωπικό στυλ του καθενός.
Το Logitech Keyboard Folio συνδέεται στο iPad μέσω Bluetooth και προσφέρει την αίσθηση της χρήσης τυπικών πλήκτρων κανονικού μεγέθους (μαζί με ειδικά πλήκτρα συντόμευσης για ειδικές λειτουργίες του iPad), βοηθώντας το χρήστη του να ξεπεράσει τους περιορισμούς της πληκτρολόγησης σε μια οθόνη αφής.
H Logitech, στα νέα μοντέλα της, πέτυχε να παντρέψει την αισθητική με την πρακτικότητα, συνδυάζοντας εξελιγμένα υλικά κατασκευής με μια σχεδίαση με καθαρές γραμμές, σε βιομηχανικό look.
Έτσι ικανοποιούνται και οι δύο ανάγκες του μοντέρνου χρήστη, να έχει στη διάθεσή του ένα προϊόν που ταιριάζει με το στυλ του, αλλά και να προστατεύει αποτελεσματικά την ταμπλέτα του.
Θήκη πληκτρολόγιο για iPad και iPad mini
Ειδικά στο θέμα της προστασίας και της λειτουργικότητας, η Logitech έκανε ακόμη ένα βήμα εξέλιξης, ενσωματώνοντας μαγνητικά κλιπ ασφάλισης ώστε να μειώσει ακόμη περισσότερο την πιθανότητα να πάθει ζημιά η ταμπλέτα όταν την μεταφέρουμε.
Επίσης, υπάρχει στήριγμα δύο θέσεων, ώστε να απολαμβάνουμε την θέαση του iPad ή του iPad mini μας στην ιδανική γωνία.
Τέλος, το Logitech Keyboard Folio διαθέτει λειτουργία άμεσης έναρξης και παύσης της ταμπλέτας, όταν αντίστοιχα το ανοίγουμε ή το κλείνουμε, συντηρώντας έτσι την διάρκεια ζωής της μπαταρίας της.

Το Logitech Keyboard Folio αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη από τον Απρίλιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 100 ευρώ.

Αντίστοιχα το Logitech Keyboard Folio mini αναμένεται τον Μάιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 80 ευρώ.
Στην ελληνική αγορά οι θήκες θα διατίθενται σε ροζ και ανθρακί / μαύρο.


πηγή:e-go.gr