Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Η Apple αναβαθμίζει το OS X Mountain Lion



Παράλληλα κάνει διορθώσεις σε προβλήματα του Safari

Η Apple αναβάθμισε το λειτουργικό της σύστημα OS X Mountain Lion στην έκδοση 10.8.3, για πρώτη φορά μέσα σε έξι μήνες, διορθώνοντας 14 προβλήματα ευπάθειας που είχαν παρουσιαστεί. Η πιο σημαντική προσθήκη της αναβάθμισης όμως, είναι η υποστήριξη των Windows 8 μέσω Boot Camp (δυνατότητα για εγκατάσταση των Windows σε υπολογιστές Mac)

Παράλληλα, με το λειτουργικό σύστημα, η Apple κάνει διορθώσεις και στο Safari, κυκλοφορώντας την έκδοση 6.0.3. Βελτιώνεται η λειτουργία κύλισης στο Facebook αλλά και σε οποιαδήποτε σελίδα είχατε κάνει zoom in, διορθώνονται κάποια σφάλματα στις αναζητήσεις του Google καθώς και το πρόβλημα που πολλές διπλασίαζε τους σελιδοδείκτες του Safari στις iOS συσκευές, μετά από επεξεργασία τους στο OS X.

Επίσης, το νέο λειτουργικό πλέον θα υποστηρίζει σκληρούς δίσκους 3TB μέσω του Boot Camp, ενώ θα μπορεί κανείς να «εξαργυρώνει», iTunes Gift Cards μέσω της κάμερας του Mac υπολογιστή του. Επιπλέον, αναφέρονται πολλές διορθώσεις σε λειτουργίες όπως αυτές των Contacts, Messages, SlideShow screen saver και άλλες.




πηγή:newsbeast.gr