Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Νέο tablet για την Toshiba: Excite 10 SE


Η Toshiba ανακοίνωσε πως το νέο της tablet Excite 10 SE θα κυκλοφορήσει αύριο στην αγορά της Αμερικής.

Το νέο tablet θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 10,1 ιντσών AutoBright ανάλυσης 1280x800, τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3, 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης με microSD, 1GB μνήμης RAM, κάμερα 3 megapixels και λειτουργικό σύστημα An­droid 4.1 Jelly Bean.

Τα χαρακτηριστικά του νέου Excite 10 SE δεν εντυπωσιάζουν, για τα σημερινά δεδομένα, όμως σε μια εποχή που οι περισσότερες εταιρείες έχουν επενδύσει στην αγορά των tablets 7 ιντσών, η Toshiba φέρνει μία νέα πρόταση στην κατηγορία των 10 ιντσών με μία συσκευή που, ενώ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα iPad και Nexus 10 σε επιδόσεις, σίγουρα μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού με τη χαμηλή τιμή κυκλοφορίας του.


Ο αντιπρόεδρος της Toshiba America, Carl Pinto δήλωσε πως «η οικογένεια των Excite tablets συνεχίσει να μεγαλώνει με επιλογές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, από τη φορητότητα, την ευελιξία αλλά και τις επιδόσεις».

«Σχεδιάσαμε το νέο Excite 10 SE ώστε να προσφέρει μία εκπληκτική εμπειρία με τα νέα Android Jelly Bean, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί μία ελκυστική τιμή».

Η Toshiba ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της tablet στις 6 Δεκεμβρίου, για την αγορά Ηνωμένων Πολιτειών, στην τιμή των 349 δολαρίων (265 ευρώ), ενώ δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην ευρωπαϊκή αγορά.





πηγή:newsbeast.gr