Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Tablet για παιδιά από τη Fuhu


Tablet για παιδιά από τη Fuhu

Με οθόνη 5 ιντσών και Android ICS


Το Nabi Jr., το νέο tablet της Fuhu, είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και μπορεί να λειτουργήσει και σαν συσκευή παρακολούθησης μωρών. Η νέα συσκευή έχει προ εγκατεστημένες πολλές εκπαιδευτικές εφαρμογές, παιχνίδια και βίντεο και διαθέτει μία περιστρεφόμενη κάμερα για την λήψη φωτογραφιών.


Στο ενσωματωμένο λογισμικό περιλαμβάνεται το σύστημα Wings Education, που προσαρμόζεται στις δυνατότητες του κάθε παιδιού και δημιουργεί εξατομικευμένα μαθήματα αναλόγως το επίπεδο τους. Τα μαθήματα καλύπτουν περισσότερες από 2.500 βασικές αρχές στην ανάγνωση, τη γραφή αλλά και τα μαθηματικά. Επιπλέον, η εφαρμογή «N-Site Reports», αποθηκεύει ένα αρχείο της προόδου που έχει παρουσιάσει το παιδί.



Το νέο Nabi Jr. διαθέτει λειτουργικό Android ICS, με περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές του Play Store ώστε να μην έχει πρόσβαση σε εφαρμογές απαγορευμένες σε ανηλίκους. Μάλιστα η Fuhu, υποσχέθηκε να ενσωματώσει στο νέο tablet και το App Store της Αmazon, κίνηση που, εφόσον υλοποιηθεί, θα αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα για την συσκευή.



Μία πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία του Nabi Jr. είναι η δυνατότητά του να μετατραπεί σε συσκευή παρακολούθησης μωρών. Αφού δηλώσετε το tablet στο Nabi Cloud, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία δεύτερη Android συσκευή ώστε να αποκτήσετε δυνατότητα για απομακρυσμένο έλεγχο της κάμερας αλλά και των μικροφώνων της συσκευής. Η κάμερα μάλιστα, διαθέτει νυχτερινή λήψη ώστε να επιτρέπει την παρακολούθηση του μωρού ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου.



Το Nabi Jr. θα κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου με τιμή 99 δολάρια (75 ευρώ) για την έκδοση 4GB και 129 δολάρια (99 ευρώ) για την έκδοση με τα 16GB.







πηγή: newsbeast.gr