Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Office 365: Τι είναι τελικά?


Το Office είναι λογισμικό παραγωγικότητας (συμπεριλαμβανομένων των Word, PowerPoint, Excel, Outlook και OneNote) που είναι εγκατεστημένο στον επιτραπέζιο ή στον φορητό υπολογιστή σας.


 Το Office 365 είναι μια συνδρομητική υπηρεσία στο Internet η οποία παρέχει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κοινόχρηστα ημερολόγια, τη δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας εγγράφων στο Internet, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, διασκέψεις μέσω Web, μια δημόσια τοποθεσία Web για την επιχείρησή σας και εσωτερικές τοποθεσίες ομάδας, όλα αυτά προσβάσιμα από οπουδήποτε, από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή.
Οι πελάτες που έχουν εγκατεστημένο το Office 2010 στον υπολογιστή τους μπορούν να ρυθμίσουν γρήγορα τις παραμέτρους του λογισμικού τους, ώστε να λειτουργεί με το Office 365. Αυτοί οι χρήστες μπορούν να ανακτούν, να επεξεργάζονται και να αποθηκεύουν εύκολα έγγραφα του Office στο cloud του Office 365, να συντάσσουν έγγραφα σε συνεργασία με άλλα άτομα σε πραγματικό χρόνο, να ξεκινούν γρήγορα κλήσεις από υπολογιστή σε υπολογιστή, άμεσα μηνύματα και διασκέψεις Web με άλλους χρήστες.
Το Office 365 είναι επίσης συμβατό με το Office 2007 και νεότερες εκδόσεις του Office, ενώ κάποια επιλεγμένα προγράμματα του Office 365 περιλαμβάνουν το Office Professional Plus.
Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά κάνε κλικ εδώ

πηγή:microsoft.com