Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα φτηνά Nokia Asha 308 και Asha 309


Στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμα τα Nokia Asha 308 και Nokia Asha 309 που διευκολύνουν την επικοινωνία σε ένα όμορφο περιβάλλον.Οι νέες συσκευές προσφέρουν “swipe” user interface και ένα περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών προσιτό σε τρίτους.
Το Nokia Asha 308 και το Nokia Asha 309 είναι οι πιο προσιτές συσκευές της Nokia με οθόνης αφής που προσφέρουν στους καταναλωτές γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος.
Τα Nokia Asha 308 και Nokia Asha 309 είναι συσκευές με 2G, οθόνη με χωρητικότητα 3.0'' WQVGA, πολλές αρχικές οθόνες, στέρεο ραδιόφωνο, δυνατά ηχεία και υποστήριξη κάρτας microSD μέχρι και 32GB.
Το Nokia Asha 309 διαθέτει μία κάρτα SIM και WiFi, ενώ το Nokia Asha 308 είναι μία συσκευή με δύο κάρτες SIM και την κορυφαία τεχνολογία της Nokia, Easy Swap.
To Easy Swap επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη εναλλαγή μεταξύ πολλών καρτών SIM, χωρίς να χρειάζεται η αφαίρεση της μπαταρίας ή η απενεργοποίηση της συσκευής.
Τα τηλέφωνα προσφέρουν επιπλέον 40 κορυφαία παιχνίδια της EA δωρεάν, υποστήριξη κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter, την υπηρεσία Nokia Messaging και video streaming για ιστοσελίδες όπως το YouTube – για πρώτη φορά για τη σειρά Asha Touch.
Η εκτιμώμενη τιμή λιανικής για το Nokia Asha 308 είναι 115 ευρώ και για το Nokia Asha 309 είναι 119 ευρώ.


πηγή:e-go.gr