Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

LG Optimus Vu με οθόνη 5 ιντσών τώρα στην Ελλάδα


Στη χώρα μας κυκλοφορεί το LG Optimus Vu μετά την επιτυχία που σημειώνει σε Κορέα και Ιαπωνία.


Με την παγκοσμίως πρώτη οθόνη 5 ιντσών και με αναλογία 4:3, το Optimus Vu: κάνει τη διαφορά μεταξύ των παραδοσιακών tablets και των smartphones, για μια μοναδική εμπειρία smart συσκευής.
Από την πρώτη του εμφάνιση στην Κορέα το Μάρτιο, το Optimus Vu: πούλησε πάνω από 500.000 συσκευές, αναδεικνύοντας την αποδοχή του και την επιτυχία του.
Η αποδοχή που έλαβε η συσκευή στην Κορέα προέτρεψε την LG να παρουσιάσει το Optimus Vu: στην Ιαπωνία, όπου έχει λάβει θετικά σχόλια από τους Ιάπωνες καταναλωτές.
Το Optimus Vu: είναι εφοδιασμένο με το γρήγορο επεξεργαστή 4-PLUS-1 NVIDIA Tegra 3 Quad-Core, που προσφέρει μια εκπληκτική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και απαιτήσεων για ισχύ.
Σε συνδυασμό με την IPS οθόνη υψηλής ανάλυσης 5 ιντσών και με αναλογία 4:3, το Optimus Vu: θα κυκλοφορήσει με μια αναβαθμισμένη έκδοση των QuickMemo και Notebook, δύο λειτουργιών που μπορούν να αξιοποιηθούν στο μέγιστο χάρη στη μεγάλη οθόνη του.
Το LG Optimus Vu: τώρα κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον καλύτερο συνδυασμό smartphone και tablet που ενσωματώνει καινοτόμες λειτουργίες και εντυπωσιακή εμφάνιση για μια νέα καινοτόμα smart εμπειρία.

πηγή:e-go.gr